Sortida a la Sagrada Família i el Parlament de catalunya

L’alumnat de 4t d’ESO vam fer una sortida a Barcelona el dia 14 de novembre a la Sagrada Família i al Parlament de Catalunya. A la Sagrada Família, ens vam dividir en dos grups per fer la visita: els alumnes de l’optativa de francès que van fer la visita en aquesta llengua i la resta, van fer la visita en anglès. La guia ens va explicar la història d’aquesta basílica, que amb el pas del temps ha arribat a ser molt important. Vam veure dues façanes, la façana del naixement de Jesús i la façana de la passió de Crist.

A la segona part de la sortida, vam anar a visitar el Parlament de Catalunya a veure les seves instal·lacions. Vam tenir l’oportunitat d’entrar a la sala del Parlament, on es fan les reunions de tots els 135 diputats. La persona encarregada de guiar-nos ens va ensenyar els escons de cada partit polític i on es situen a la sala.

Per concloure, la sortida va ser molt educativa i interessant ja que hem après coses que no sabíem de la història de Barcelona i coses que ens ajudaran a l’hora de votar en un futur.

Alumnat de 4t d’ESO

FOTOS