Activitats extraescolars

Oferim una sèrie d’activitats extraescolars lúdiques i enriquidores en les quals tenim cura de promoure els valors que són inherents al desenvolupament de l’alumnat.

Consulteu les activitats:

Anglès a secundària

Escola d'esports

 Iniciació esportiva, iniciació a la gimnàstica artística, expressió corporal i dansa, iniciació al judo, patinem, i natació a infantil; gimnàstica artística, patinem, judo, i multiesport, a primària; gimnàstica artística, a secundària.

Escola d'arts

Expressió corporal i dansa a infantil; Supermúsics, hip-hop, teatre musical i robòtica, a primària; cant coral i robòtica, a secundària.

Escola d'idiomes

Impartit pel professorat de Salt idiomes, anglès a primària i secundària.

Les activitats es fan en un primer torn de les 17 h fins les 18:10 h i en un segon torn de les 18:10 h a les 19:10 h. Els alumnes que fan l’activitat de les 18:10 h a les 19:10 h poden quedar-se a l’escola, a l’aula de deures i esbarjo, si fan una petició prèvia.

Música

Casal d'estiu

Quan acaba el curs, comença el casal, al juliol i el setembre, amb jocs, esports i excursions dissenyats per als alumnes d'infantil i primària amb l'objectiu d'oferir un servei a les famílies que els permeti millorar la conciliació horària familiar; i als infants:

  • Aprofitar positivament el temps de lleure.
  • Potenciar i estimular les relacions personals i de convivència diària.
  • Desenvolupar valors de participació, cooperació, solidaritat i respecte envers els altres.
  • Respectar el nostre entorn.
  • Aprofitar les activitats, tallers i els esports per treballar i reforçar les capacitats creatives, plàstiques, musicals i motrius.

Contacta amb l'escola