Activitats extraescolars

Oferim una sèrie d’activitats extraescolars lúdiques i enriquidores en les quals tenim cura de promoure els valors que són inherents al desenvolupament de l’alumnat.

Consulteu les activitats:

Anglès a primària

Anglès a secundària

Escola d'esports

Iniciació esportiva, iniciació a la gimnàstica esportiva, iniciació al judo, hoquei i natació a infantil; bàsquet, gimnàstica esportiva, hoquei, judo, multiesport i iniciació al bàsquet, a primària; bàsquet, futbol sala i gimnàstica esportiva, a secundària.

Escola d'arts

Iniciació a la dansa, a infantil; coral, dansa jazz, guitarra, petit xef i teatre, a primària; coral, curs de relats, curtmetratge, guitarra i dansa jazz, a secundària.

Escola d'idiomes

Early learners, Junior base, Starters, Movers, Flyers i Objectiu KET a primària; Objectiu KET, Objectiu PET, B1 PLUS i Skills For First Certificate a secundària.

Les activitats es fan en un primer torn de les 17 h fins les 18:10 h i en un segon torn de les 18:10 h a les 19:10 h.
 Els alumnes que fan l’activitat de les 18:10 h a les 19:10 h poden quedar-se a l’escola, a l’aula de deures i esbarjo, si fan una petició prèvia.

Corals

El cant coral és un excel·lent mitjà d’expressió musical col·lectiva. Esdevé la base fonamental per a la pràctica musical a l’escola i té un paper molt important en la formació personal i social de l’alumnat.

A la nostra escola som coneixedors de la importància de l’expressió musical en el creixement de l’alumne i per això oferim, en el marc del Departament de Música, a tots els nivells educatius, la posibilitat que l’alumnat canti en diferents agrupacions vocals, i la possibilitat, també, de formar part de la coral de primària o de secundària, que assagen en hora extraescolar.

Els moments on els pares i mares, familiars, amics, companys, professors i mestres poden gaudir del treball que hem fet durant el curs són els concerts que oferim per Nadal, així com la celebració de Santa Cecília, la participació en trobades fora de l’escola i el Festival d'estiu.

Casal d'estiu

Quan acaba el curs, comença el casal, al juliol i el setembre, amb jocs, esports i excursions dissenyats per als alumnes d'infantil i primària amb l'objectiu d'oferir un servei a les famílies que els permeti millorar la conciliació horària familiar; i als infants:

  • Aprofitar positivament el temps de lleure.
  • Potenciar i estimular les relacions personals i de convivència diària.
  • Desenvolupar valors de participació, cooperació, solidaritat i respecte envers els altres.
  • Respectar el nostre entorn.
  • Aprofitar les activitats, tallers i els esports per treballar i reforçar les capacitats creatives, plàstiques, musicals i motrius.

Contacta amb l'escola