APS. Primària

RECOLLIDA DE ROBA

L’alumnat de 5è de Primària ens iniciem amb les APS col·laborant amb la Creu Roja i El Rebost tot organitzant una campanya de recollida de roba a l’escola. Ens encarreguem de fer-ne difusió a les altres classes, de penjar rètols per l’escola i d’anar gestionant la recollida de les bosses amb la roba que les famílies ens van portant. Però sense dubte el que ens emociona més és organitzar una “cadena humana” amb tot el material i carregar la furgoneta de la Creu Roja. És llavors quan ens adonem de debò que entre tots podem fer grans coses i que el valor de la solidaritat és molt i molt important!

TALLERS INTERGENERACIONALS

L'alumnat de 6è de Primària gaudim ja des de fa uns anys d'un fantàstic taller intergeneracional amb els avis i les àvies que assisteixen als tallers organitzats per la Creu Roja de Terrassa. És una activitat genial on compartim estones amb la gent gran treballant la memòria, el raonament o l'expressió oral i tot de manera lúdica i entretinguda. Però per damunt de tot ens encanta aquesta activitat perquè convivim amb avis i àvies que aconsegueixen guanyar-se un raconet al nostre cor! Emocions, sentiments, vivències... Un munt de records i d'aprenentatges que mai oblidarem!

TEATRE SOLIDARI

Des de l’escola sempre ens ha agradat potenciar els valors, entre ells el de la solidaritat. És per això que, des de l’any 2001 l’alumnat de 6è de primària preparem cada curs una representació teatral que anomenem Tarda Solidària.

Aquesta es presenta a la Sala Crespi, que col·labora desinteressadament els beneficis de la qual que es recullen van a parar a l’ONG Amics de Fundase (abans Amics de Jesús Obrero). Els nois i noies preparem l’activitat amb molta il·lusió i ens omple molt saber que el nostre esforç servirà per fer la vida més agradable a un munt de nens i nenes de Bolívia.

Des de la nostra escola tenim molt clar que educar valors com la solidaritat és molt important i hi posem molt d’esforç any rere any.