ESTADA A GRÈCIA. ERASMUS +

Durant la setmana del 22 al 26 de novembre, un grup d’alumnes de 4t de ESO i els nostres professors hem tingut l’oportunitat de viatjar a Agria, una petita ciutat de Grècia, en el marc del projecte europeu Erasmus+, tot compartit experiències amb altres escoles d’Itàlia, Romania i Polònia.

L’estada a Grècia ha estat molt engrescadora i el projecte Erasmus+ es presenta com una oportunitat que recomanem no deixar passar.

Tot i que el clima no estava de la nostra part, el viatge ha estat fantàstic, les professores gregues han fet un esforç molt gran en preparar-nos activitats molt variades i enriquidores.

Una xerrada en l’ajuntament d’Agria sobre el fet de ser un ciutadà actiu a nivell local, les presentacions dins l’escola o el teatre de titelles, una tradició cultural a Grècia, han sigut unes de les moltes activitats que hem tingut el plaer de gaudir. Els grups de la resta de països també han estat molt agradables, mostrant un bon nivell d’anglès, la qual cosa ens ha permès aprendre noves coses.

En conclusió, ha estat una setmana magnífica que com ja hem comentat, recomanem a tothom qui tingui l’oportunitat.

FOTOS